Sicily cheap hotels

Sicilya’deki En İyi 4 Ucuz Otel

Sicilya Adası, zengin İtalyan kültürü ve ilginç tarihiyle gezginleri memnun eden, Akdeniz’in kalbinde yer alan güzel bir destinasyondur.

İster pitoresk Tiren kıyı şeridi gibi adanın nefes kesici manzaralarını keşfetmek için burada olun, ister otantik Sicilya kültürünü keşfetmek için canlı şehirlerine dalın, unutulmaz bir tatil için cazip bir yerdir.

Burada, şirin balıkçı kasabaları ve tarihi şehirler arasında, bu çeşitli adayı keşfetmek için mükemmel bir üs sunan bazı şaşırtıcı, ancak uygun fiyatlı konaklama yerleri bulunmaktadır.

İster Siraküza’da Sicilya’nın antik mimarisini keşfetmeyi planlıyor olun, ister Ragusa’da rahat bir konaklama arıyor olun, maceralarınıza başlamanız için Sicilya’daki en iyi dört ucuz oteli seçtik.

 

Room Of Andrea Hotel

Room of Andrea, Trapani

Sicilya’nın batı kıyısında yer alan Room of Andrea Hotel, adada güzel ve uygun fiyatlı bir konaklama imkanı sunmaktadır. İşlek limanı ve balıkçılığıyla bilinen Trapani kasabası, ziyaretçilerin ilgisini çeken tarihi bir eski şehir bölgesine sahiptir.

Şehir merkezinde yer alan Room of Andrea Hotel, Arkeoloji Müzesi’ne ve şehrin birçok mükemmel bar ve restorana ev sahipliği yapan şirin meydanlarına yürüme mesafesindedir.

Otel, Trapani’de kaldıkları süre boyunca konuklarına harika bir inziva alanı sunan çarpıcı bir otel yaratmak için 2017 yılında özenle yenilenen 20. yüzyılın başlarından kalma bir sarayda yer almaktadır.

Otelin konuklarına sunduğu olanaklar arasında, şehrin ve körfezin muhteşem manzarasını sunan çatı katındaki lüks bar, havuz ve teras alanı yer almaktadır. Süslü tavanlar ve antika mobilyalar, otelin modern olanaklarıyla tezat oluşturan ortak alanları süslemektedir.

Konuk odalarının içi sofistikedir ve şehrin altın tonlarını yansıtan sıcak altın ve krem tonlarıyla tasarlanmıştır. Odalar serin karo zeminler, geniş konforlu yataklar ve interaktif TV, klima ve en-suite banyo gibi modern olanaklarla ferahtır.

Oteldeki süitler dramatik avizeler ve etkileyici detaylara sahip tavanlarla süslüdür ve konuklara Sicilya’nın tarihini yansıtan rafine bir deneyim sunar.

Lonely Planet incelemesi:

“1900’lerden kalma neoklasik karamel renkli cephesiyle zarif Palazzo Platamone, İspanyol şehir oteli grubu Room Mate’in Sicilya’daki ilk oteli için görkemli bir ortam. Andrea, şehrin tek çatı havuzuyla tahmin edilebileceği gibi şık. Güzel bir şekilde dekore edilmiş, vintage-şık odalar orijinal neoklasik armatürleri ve donanımları modern konforlarla harmanlıyor.”

Otel detayları

Adres:
31 Viale Regina Margherita, 91100 Trapani, İtalya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4,5

Gecelik fiyat:
1200 TL

Daha fazla bilgi

 

Suite44 Ortigia

Suite 44, Ortigia

Ortigia yarımadasındaki Siraküza’nın eski şehir bölgesinde yer alan Suite 44, çekici ve modern bir konaklama birimidir. Yakın zamanda yenilenen bina, modern iç mekanlarına tezat oluşturan çıplak duvar işçiliği ile tarihi cazibesinin bir kısmını korumuştur.

Daire küçük ve samimidir, adada özel bir konaklama arayan çiftler için idealdir, ancak boyutta eksik olanı stil olarak telafi eder.

Dairenin birinci katında şık ve minimal bir tasarıma sahip küçük bir mini mutfak ile açık plan bir oturma ve yemek alanı bulunmaktadır. Duvarları ilginç ve cesur sanat eserleri süslemektedir ve dairenin tamamı aydınlık ve havadar bir havaya sahiptir.

İyi tasarlanmış bir ana yatak odası, odanın arkasında şık bir bağımsız küvet içeren oda içi banyoya sahip ana yaşam alanına açılmaktadır. Bu arada, yaşam alanının üzerindeki küçük bir açık merdiven seti, daha fazla konfor ve lüks için özel bir kanepe alanına çıkmaktadır.

Geniş bir duşakabin ve eksiksiz bir banyonun yanı sıra konukların konaklamaları boyunca rahat etmeleri için düz ekran TV, ücretsiz Wi-Fi ve çamaşır makinesi gibi modern olanaklar da sağlanmaktadır.

Dışarıda, Ortigia bölgesi samimi trattoriaları ve yürüme mesafesinde bulunan kentin Katedrali ve Arethusa çeşmesi gibi tarihi anıtları ile canlıdır.

Otel detayları

Adres:
44 Via Dione, Ortigia, 96100 Syracuse, İtalya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4,6

Gecelik fiyat:
1200 TL

Daha fazla bilgi

 

Antico Convento Dei Cappuccini

Antico Convento Dei Cappuccini Otel, Ragusa

Adanın güney ucunda, UNESCO listesindeki Ragusa kasabasında yer alan Antico Convento Dei Cappuccini Hotel, cazip bir destinasyondur.

17. yüzyıldan kalma tarihi bir manastırda yer alan otel, konuklarına zarif ama lüks bir konaklama sunmak için restore edilmiştir. Burada, Ragusa’nın engebeli Irminio vadisinin pitoresk manzarasına sahip, tesisi kucaklayan güzel ve geniş bir bahçe alanı bulacaksınız.

Otelin içinde, cazibesine cazibe katan tarihi detaylar korunmuştur. Yüksek tonozlu tavanlar ve antik taş kemerler, ortak alanlarda ve konuk odalarında göze çarpmaktadır.

Manastır olarak kullanıldığı dönemde keşişler için 40 hücreye ev sahipliği yapan bina, şimdi bu odaların her biri ebeveyn banyolu 16 özel yatak odası sunacak şekilde dönüştürülmüştür.

Odalar sakinleştirici bir tasarıma ve modern özelliklere sahip şık ve minimaldir. Krem nevresimlerle donatılmış tek kişilik veya küçük çift kişilik yatakların yer aldığı odalarda taş detaylar ve yerden tasarruf sağlayan akıllı mobilyalar bulunmaktadır.

Tropikal palmiye ağaçlarının arasında etkileyici bir su çeşmesi bulunan otelin Cenobio adlı çekici restoranında konuklar yerel mevsimlik ürünlerle hazırlanan Akdeniz esintili yemeklerin tadını çıkarabilir.

Nosco aşçılık okulunun Capuchin Manastırı’nda bulunduğunu ve konukların burada kaldıkları süre boyunca yemek kursları için rezervasyon yaptırabileceklerini bilmek de güzel.

Otel detayları

Adres:
Viale Margherita 41, 97100 Ragusa, İtalya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4,4

Gecelik fiyat:
1200 TL

Daha fazla bilgi

 

Chiaramonte Relay

Relais Chiaramonte, Ragusa

Relais Chiaramonte Hotel, Ragusa’nın güney bölgesinde yer alan Chiaramonte Gulfi’nin merkezinde şık bir sığınaktır.

Doğal bir tepenin üzerinde yer alan kasaba, aşağıdaki büyüleyici kasabaların ve kırsal manzaraların nefes kesici manzaralarını sunmaktadır. Otelin bu şirin ama tarihi açıdan önemli kasabanın kalbindeki ideal konumu, arkeolojik alanları ve Yunan antik döneminin kalıntılarıyla ünlüdür.

Relais-Chiaramonte’ye girdiğinizde, otelin modern tasarımla harmanlanmış eskimeyen mimarisi ile karşılaşırsınız. Sicilya’nın çarpıcı dalgalı manzaraları ile çevrili ve sadece birkaç adım ötedeki operasyonel bir zeytinlik ile Relais Chiaramonte, sakin ama zengin bir kaçamak sağlar.

Otelin tasarımı, geleneksel çiftlik evi tarzına dayanmakta ve Sicilya’ya özgü estetiği sergilemektedir.

Yaşam alanları ve süitler, doğal bileşenleri bir araya getiren şık ve çağdaş mobilyalarla konfor ve zarafet dolu bir sığınak sunmaktadır. Yataklarda karmaşık bir şekilde yontulmuş yatak başlıkları, doğal ahşaptan yapılmış tavanlar ve bakışları kıyı şeridine kadar uzanan nefes kesici manzaralara çeken geniş balkonlar bulunmaktadır.

Üstün konaklama birimlerinin yanı sıra, tesis bünyesindeki Gramole adlı restoran, adanın kendine özgü tatlarını ve geleneklerini yansıtan, yerel olarak tedarik edilen malzemelerden oluşan karşı konulmaz bir seçki sunmaktadır.

Relais Chiaramonte Hotel, spa jakuzisi ve saunası, egzersiz stüdyosu ve pitoresk bir manzaraya sahip büyüleyici bir havuz bölgesi gibi birinci sınıf olanaklara sahip lüks bir sığınaktır.

Otel detayları

Adres:
Strada Provinciale 81, Km 7, 97100 Ragusa, İtalya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4,4

Gecelik fiyat:
950 TL

Daha fazla bilgi

 

Sicilya’deki bütçe dostu otel önerilerimiz hakkında

Biz seyahat araştırmaları konusunda uzmanlaşmış bir şirketiz. Uzman ekibimiz, sizin adınıza kapsamlı internet tabanlı araştırmalar yaparak Sicilya’daki en uygun fiyatlı otelleri belirlemenize yardımcı olmaya kendini adamıştır. Ayrıca, bu tesislerin bazılarını bizzat deneyimledik.

Sonuç olarak, önerilerimiz yalnızca bizim bakış açımıza değil, tıpkı sizin gibi geçmiş gezginlerin binlerce deneyimine dayanmaktadır. Amacımız, bu ülkedeki en uygun fiyatlı ve en iyi otel seçeneklerini aramanızı kolaylaştırmaktır.

Yalnızca toplam konuk değerlendirme puanı 5 üzerinden en fazla 4,0 olan konaklama tesislerine yer verdiğimizi vurgulamak önemlidir.

Çeşitli çevrimiçi rezervasyon platformlarının yanı sıra diğer tarafsız inceleme web sitelerinden gelen değerlendirmeleri, burada listelenen her otelin gecelik fiyatlarının 1200 TL veya altında olması gereken kapsamlı bir derecelendirmede topluyoruz.

Bu nedenle, yukarıda yer alan tüm otellerin Sicilya’daki konaklamanız sırasında mükemmel ancak ekonomik konaklama seçenekleri sunduğundan emin olabilirsiniz.

 

En düşük fiyat garantisi

Booking.com ve Hotels.com ile ortaklık yapıyoruz. Her iki rezervasyon sitesi de en düşük fiyat garantisi sunar, bu nedenle yukarıdaki oteller için her zaman en iyi teklifi alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Başka bir yerde daha iyi bir fiyat gördüyseniz, rezervasyon web sitesiyle iletişime geçmeniz gerekir; aradaki farkı size hemen iade edeceklerdir. Check-in işleminden bir gün öncesine kadar fiyat eşleştirmesi yapabilirsiniz.

Ayrıca otel rezervasyonlarında nasıl tasarruf edebileceğinizle ilgili rehberimizi de okumanızı tavsiye ederiz. Ne zaman otel rezervasyonu yapmanız gerektiği, hangi araçları kullanabileceğiniz ve tercih ettiğiniz oteli uygun fiyata bulmak için yapabileceğiniz diğer şeyler hakkında ipuçlarının bir listesidir.

 

Sicilya’daki en iyi 4 ekonomik otel

Bu uygun fiyatlı seyahat rehberini özetleyelim. Binlerce konuk değerlendirmesine dayanarak, bunlar Sicilya’daki en iyi ekonomik otellerdir:

 

Sicilya için diğer öneriler

Sicilya hakkındaki diğer yazılarımızı okuyarak ülkeyi daha da yakından tanıyın:

Sicilya bölgesinde nerede kalınır

Sicilya’deki hosteller

Sicilya’deki butik oteller

Sicilya’deki lüks oteller