Sardinia luxury hotels

Sardinya’daki En İyi 5 Lüks Otel

Güneşin kavurduğu Sardinya adası, el değmemiş kumları ve turkuaz sularıyla göz alıcı plajlarıyla ünlüdür. Adanın kıyı şeridinin her yerinde bulunan muhteşem plajların cazibesini anlayabilirsiniz.

Bununla birlikte, beyaz kumlu koyların ötesine geçtiğinizde, ortaçağ kiliselerine sahip büyüleyici tarihi kasabaları ve süper yatlarla dolup taşan zengin marinaları keşfedeceksiniz.

Sardinya, Chia bölgesi çevresindeki güney manzaralarında yer alan zarif ama sakin tatil köyleri veya başkent Cagliari’de bulunan şehir inzivaları ile lüks bir İtalyan tatili için ideal bir zemindir.

Sardinya’nın hareketli ve canlı şehirleri, adanın sakin doğal kıyı şeridiyle tezat oluştururken, gezginleri gizli harikalarını keşfetmeye teşvik ediyor.

Doğa rezervlerinden deniz fenerlerine kadar adanın farklı bölgelerini kapsayan bu seçkin otel koleksiyonu, adada lüks ama cazip bir konaklama imkanı sunuyor. Sardinya’daki en iyi 5 lüks otel arasından seçtiklerimizi sizlerle buluşturuyoruz.

 

Casa Clat

Casa Clat

Başkent Cagliari’nin kalbinde, cazip marinaya yürüme mesafesinde bulunan Casa Clat, muhteşem bir butik otel konaklaması sunmaktadır. Zarif bir cazibeye sahip olan Casa Clat, Sardunya kökenli sanatçı Giorgio Casu tarafından tasarlanan dokuz lüks süit ile 19. yüzyıldan kalma tarihi bir binada yer alan samimi bir oteldir.

Her bir süit, dramatik arduvaz grisi duvarlardan çıplak ahşap tavanlı aydınlık ve havadar alanlara kadar değişen şık ve zarif iç mekanlarla özenle oluşturulmuştur. Süitlerin tümünde yerel Sardunya sanatları ve el sanatları kullanılarak odadan odaya farklılık gösteren özel alanlar yaratılmıştır.

Bir süitte parlak beyaz badanalı duvarlar çarpıcı bir kırmızı mercan duvar resmiyle kontrast oluştururken, bir diğerinin duvarlarını çıplak tuğlalar ve karmaşık grafik sanat eserleri süslüyor.

Görkemli süitlerin ötesinde, otel çağdaş ve sanatsal dokunuşlarla doludur ve güzel bir avlu bahçe alanından yararlanmaktadır. Konuklar burada Sardunya güneşinin tadını çıkarırken gevşeyebilir ve otelin restoranından geleneksel yemeklerin tadını çıkarabilirler.

Alternatif olarak, konuklar samimi ama etkileyici çatı terasında gün batımında Cagliari şehrinin panoramik manzarasının keyfini çıkarabilir veya lounge barda çökmekte olan bir kokteylle gevşeyebilirler.

Otel detayları

Adres
Viale Regina Margherita 55/57, 09170 Cagliari, İtalya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4,6

Gecelik fiyat:
3000 TL

Daha fazla bilgi

 

Baglioni Resort Sardinia

Baglioni Resort Sardinya

Olağanüstü manzaralarıyla tanınan Baglioni Resort Sardinia, vahşi ama çarpıcı güzellikte bir alan olan Tavolara Deniz Koruma Alanı içinde yer almaktadır. Sardinya’nın kuzeydoğu kıyısında yer alan tesis, zarif bir inziva alanı sunan geniş arazisiyle lüksün timsalidir.

Tesisteki oda ve süitler, her bir süitin tasarımına dahil edilen kıyı cazibesi ile sofistikedir. Çağdaş bir dekora sahip geniş odaların her birinden el değmemiş turkuaz suların manzarası görülebilir. Konuklar burada kral boy yataklarda gevşeyebilir veya tesisin birçok lüks alanının keyfini çıkarabilir.

Havuz alanı, konukların geniş havuzda tur atabileceği veya havuz kenarındaki terasta içecek ve atıştırmalıkların tadını çıkararak rüya gibi cabana yataklarında dinlenebileceği canlandırıcı bir alandır.

Spa ve sağlıklı yaşam merkezi ise görkemli bakımlar ve duyusal duşlar sunarak konukları konaklamaları boyunca rahatlama hissine yönlendirmektedir.

Tesisin dışında, konukların Sardinya’nın geleneksel kültürünü keşfetmek için doğa koruma alanının ötesine geçebilecekleri tarihi Olbia kenti kısa bir sürüş mesafesindedir.

Baglioni Resort, ister ailenizle ister çift olarak ziyaret ediyor olun, Sardunya kaçamağı için harika bir konumdadır ve ideal bir İtalyan kaçamağı sağlar.

Otel detayları

Adres
Via Tavolara, Loc. Lu Fraili di Sotto, 08020 San Teodoro, İtalya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4,4

Gecelik fiyat:
4200 TL

Daha fazla bilgi

 

7 Pines Resort

7 Pines Resort

Gösterişli Costa Smeralda’ya komşu olan Baja Sardinya sahil beldesinde yer alan 7 Pines Resort, İtalya’nın en iyi plaj tatili destinasyonunu sunmaktadır.

Adanın kuzey bölgesinde yer alan bu lüks tesis, körfezin doğal manzarasına sahip kayalık sahil şeridinde yer almaktadır. Konuklar buraya gelerek modern dünyadan kopabilir ve 7 Pines tatil köyünün yarattığı sakin sığınağın keyfini çıkarabilirler.

Konaklama birimleri, muhteşem bir kokteylin tadını çıkarabileceğiniz batık koltuklarla tamamlanmış Gazebo Havuz Bar da dahil olmak üzere bitişik teraslı havuzlara sahip güzel bir lagün tarzı havuzun etrafında yer almaktadır.

Alternatif olarak, konuklar 15 hektarlık peyzajlı bahçelerde dolaşabilir ve tesisin yemyeşil bitki örtüsü arasında dinlenmek için özel bir vaha yaşayabilirler.

Sahil kenarındaki mükemmel konumu sayesinde 7 Pines, beyaz kumlu ve sakin sulara sahip özel bir plaja da sahiptir. Daha maceralı bir gün geçirmek isteyen konuklar, otelin günlük gezinizi tamamlamak için piknik imkanı sağlayacağı yakındaki gizli koyları keşfedebilirler.

Şık ve çağdaş oda ve süitler, konukların gevşeyip enerji toplayabileceği rahat bir lüks sunmaktadır. Odalar, tesisin her biri kendi cazibesini sunan üç farklı alanında düzenlenmiştir.

Bahçe odaları tesisin büyüleyici bahçe alanlarına ve ana havuza doğrudan erişim sağlarken, Laguna odaları ana otel alanından kısa bir mesafe uzaklıkta yer almakta ve yalnızca yetişkinlere özel bir deneyim sunmaktadır. Son olarak, Deniz manzaralı odalar, muhteşem özel güneşlenme terasları ile kıyı şeridinin doğal manzaralarını sunmaktadır.

Forbes incelemesi:

“37 dönümlük yemyeşil yeşillikler arasında yer alan 7Pines Resort Sardinia, botanik markasının hakkını fazlasıyla veriyor. Tesisin ilk izlenimi ultra lüks bir İtalyan villasıdır, ancak muhteşem bakımlı arazide bir kez dolaştığınızda, sizi cennete sıcak bir şekilde karşılayan rahat ve sofistike bir hava hissedersiniz.”

Otel detayları

Adres:
Loc. Li Mucchi Bianchi, 07021 Baja Sardinia, İtalya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4,3

Gecelik fiyat:
4500 TL

Daha fazla bilgi

 

Faro Capo Spartivento

Faro Capo Spartivento

Sardinya adasında lüks ve benzersiz bir konaklama arayanlar için Faro Capo Spartivento ideal bir yerdir. Bu 19. yüzyıldan kalma deniz feneri mükemmel bir şekilde yenilenerek zarif ve kendine özgü bir otele dönüştürülmüştür ve konuklarına adanın güney kıyısında lüks bir konaklama imkanı sunmaktadır.

Güney sahilindeki Chia bölgesinde yer alan otel, Sardinya’nın muhteşem plajlarını keşfetmek için mükemmel bir konuma sahiptir. Bunlar arasında yakındaki Spiaggia S’Acqua Durci ve çarpıcı beyaz kumlara ve berrak sulara sahip Su Giudeu Plajı yer almaktadır.

Otelin içinde, tonozlu tavanlara ve süslü mobilyalara sahip göz alıcı oda ve süitler ile rustik bir cazibe vardır. Dokunsal kumaşlar ve çağdaş en-suite banyolarla rahat ama ferah olan odaların her birinden muhteşem deniz manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz.

Faro Capo Spartivento, pitoresk sahil şeridiyle bilinen adanın güney kıyılarını keşfetmek isteyen çiftler için ideal bir sığınaktır. Deniz fenerinin kayalık bir uçurumun kenarındaki eski konumundan yararlanan konuklar, tesisin çeşitli alanlarından panoramik manzaraların keyfini çıkarabilir.

Bahçe alanında açık hava spor salonu ve konukların okyanusun güzel manzarasının keyfini çıkarırken dinlenebilecekleri veya egzersiz yapabilecekleri bir teras bulunmaktadır.

Otel detayları

Adres
Viale Spartivento SNC, 09010 Chia, İtalya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4,6

Gecelik fiyat
7800 TL

Daha fazla bilgi

 

Hotel Cala di Volpe, Costa Smeralda

Hotel Cala di Volpe

Büyüleyici Hotel Cala Di Volpe, Sardinya’nın kuzey kıyısında, zengin Costa Smeralda’nın içinde yer alan geniş bir lüks tatil beldesidir.

60’lı yıllarda Fransız mimar Jacques Couëlle tarafından tasarlanan bu canlandırıcı tesis, modern lüksü otelin güzel Sardunya köyü tarzı ile birleştirmek için mükemmel bir şekilde yenilenmiştir.

Körfez boyunca uzanan ve kenarında ışıltılı okyanus suları bulunan Hotel Cala Di Volpe, yüksek bir İtalyan kaçamağı arayan varlıklı müşterileri için görkemli bir kaçış noktasıdır. Oteli keşfeden konuklar, otelin güzel oyma kemerlerinden ve körfezin karşısındaki çekici manzaralara sahip çekici açık hava teraslarından etkileneceklerdir.

Kristal berraklığında sulara sahip özel bir beyaz kumlu plaj tesisin içinde yer alır ya da konuklar sakin olimpik tuzlu su havuzunda dinlenebilirler. Daha enerjik bir aktivite arayanlar tesisin golf sahasına gidebilir ya da heyecan arayanlar su kayağı kursuna katılabilir veya otelin kortunda canlı bir tenis oyununun keyfini çıkarabilir.

Otelin odaları, otelin geleneksel Sardunya etkisini yansıtan taze beyaz badanalı duvarlarla sade ama zariftir. Oteldeki süitler özel havuzlu ve geniştir ve ilahi bir sakinlik hissi yaratan sessiz tonlarla dekore edilmiştir.

Hotel Cala Di Volpe, konukların arzu ettikleri her şeyin parmaklarının ucunda olduğu, dinlenebilecekleri göz alıcı bir destinasyondur. İster kaliteli bir yemek deneyimi yaşamak ister sadece tesisin büyüleyici çevresinin tadını çıkarmak isteyen konuklar olsun, Hotel Cala Di Volpe Costa Smeralda sahilinde zengin bir konaklama imkanı yaratmıştır.

Travel+Leisure incelemesi:

“Büyüleyici Costa Smeralda’da yer alan göz alıcı sahil Hotel Cala di Volpe, konuklarına geniş süitler, göz kamaştırıcı bir plaj, olimpik tuzlu su havuzu, golf sahası ve diğer üst düzey tesislerin yanı sıra bir sağlıklı yaşam merkezi ve spa sunmaktadır.”

Otel detayları

Adres:
Loc Cala di Volpe, Costa Smeralda, 07021 Porto Cervo, İtalya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4,6

Gecelik fiyat
4900 TL

Daha fazla bilgi

 

Sardinya’daki lüks otel önerilerimiz hakkında

Bir seyahat analiz firması olarak faaliyet gösteriyoruz. Kendini işine adamış ekibimiz, sizin adınıza çevrimiçi kaynakları araştırarak Sardinya’daki en üst düzey lüks konaklama yerlerini ortaya çıkarmanıza yardımcı olmaya çalışmaktadır. Hatta bazı yerler tarafımızdan ziyaret edilmiştir.

Bu nedenle, sadece bizim bakış açımıza güvenmiyoruz. Bu yerleri daha önce deneyimlemiş çeşitli gezginlerin görüşlerinin bir karışımıdır. Sardinya’nın en prestijli ve seçkin beş yıldızlı pansiyonları hakkında bilgi edinme işini kolaylaştırıyoruz.

Rehberimizin yalnızca kümülatif konuk değerlendirme puanı 5 üzerinden en az 4 olan otelleri içerdiğini lütfen unutmayın. Bu puan, çeşitli rezervasyon platformlarından ve tarafsız değerlendirme sitelerinden alınan değerlendirmelerin bir araya getirilmesiyle hesaplanmaktadır.

Sonuç olarak, burada belirtilen tüm otellerin Sardinya’daki konaklamanız sırasında mükemmel bir deneyim vaat ettiğinden emin olabilirsiniz.

 

En iyi fiyat garantisi

Sardinya’daki konaklamanız için en iyi fiyatı almanızı sağlamak üzere Hotels.com ve Booking.com ile ortaklık yapıyoruz! Her iki site de fiyat eşleştirme hizmeti sunmaktadır. Bu, konaklamanız için en düşük fiyatları ödeyeceğiniz anlamına gelir.

Check-in işleminden en az 24 saat önce Sardinya’daki aynı lüks otel için başka bir web sitesinde daha ucuz bir teklif bulursanız, aradaki farkın iadesini talep etmek için onlarla iletişime geçin!

 

Sardinya’deki en iyi 5 yıldızlı oteller

Bu rehberi incelediğinize göre, şimdi özetleyelim. Sardinya’daki en iyi 5 yıldızlı otellerin hangileri olduğunu binlerce misafir yorumu ve seyahat uzmanlarından gelen ipuçları sayesinde öğrendik:

 

Sardinya hakkında daha fazla rehber

Yukarıda verdiğimiz tavsiyeleri beğendiyseniz, Sardinya hakkındaki diğer yazılarımıza da göz atmayı unutmayın:

Sardinya’da nerede kalınır

Sardinya’deki ucuz oteller

Sardinya’deki butik oteller