cheap hotels in Naples

Napoli’deki En İyi 3 Ucuz Otel

Büyüleyici Napoli şehri, tarih ve modernliğin büyüleyici bir metropolde bir arada bulunduğu İtalya’nın güneşle öpüşen güney kıyısında yer almaktadır. Napoli şehri, hareketli arnavut kaldırımlı sokaklarıyla sizi büyüleyecek ve zengin tarihiyle ilginizi çekecek bir deneyim hazinesidir.

Napoli, dar sokaklarında dolaşırken ve asılı çamaşırlarla süslenmiş renkli binaların önünden geçerken kaçırılmayacak kadar hayat dolu bir şehirdir. Her köşede, yüzyıllar önce bu harika şehirde icat edilen yemeği satan pizzacılar.

Zengin tarihi, çeşitli mutfağı ve canlı sanat ortamı nedeniyle Napoli, şehrin sokaklarını keşfetmek ve antik mimarisine hayran kalmak için dünyanın dört bir yanından insanları kendine çekiyor. Aynı zamanda hem göz alıcı hem de uygun fiyatlı bir şehirdir. Lüks bir üne sahip olmasına rağmen, şehir merkezinde birçok uygun fiyatlı otel de bulunmaktadır.

Vomero şehrinde şık bir konaklama arıyorsanız veya şehrin kalbinde samimi bir konaklama arıyorsanız, bütçeniz ne olursa olsun konaklamanın keyfini çıkarabilmeniz için Napoli şehrindeki en iyi üç ucuz oteli seçtik.

 

Vomero High Hotel Naples

Vomero High Hotel

Şehir merkezinin hemen dışında yer alan yapraklı ve lüks bir bölge olan Vomero’da bulunan Vomero High Hotel, Napoli’de şık bir konaklama imkanı sunmaktadır.

Fünikülerle bağlanan Vomero bölgesi sakin ve huzurludur ancak sokakları dolduran açık hava kafeleri ve kaliteli yemek restoranlarıyla canlı bir vızıltıya sahiptir. İnsanlar Vomero’ya rahat atmosferi için gelirken aynı zamanda şehre ve muhteşem kültürel cazibe merkezlerine de ulaşabilmektedir.

Vomero High Hotel’in içinde konukları şık ama sakinleştirici iç mekanlar karşılamaktadır. Lobide mermer zeminler ve pelüş kadife sandalyeler, doğal ahşap ve çağdaş sanat eserleriyle minimal bir tasarım vardır.

Otelin tarzı, modern ve ince bir renk paleti ile tasarlanmış konuk odalarında da yankılanmaktadır. Konuklar, ekran TV’ler, şık mobilyalar ve özel mermer banyolar gibi modern olanaklar içeren havadar odalarda dinlenebilirler.

Otel küçük olmasına rağmen, konuklar olağanüstü düzeyde bir müşteri hizmeti bekleyebilir ve personel konuklara yardımcı olmak için ihtiyaç duyulan her an hazırdır. Otelde ayrıca aydınlık ve havadar kahvaltı salonunda günlük kahvaltı servis edilir veya akşamları otelin barında bir kokteyl eşliğinde gevşeyebilirsiniz.

Otel detayları

Adres:
7 Via Privata Imperatrice G., 80131 Napoli, İtalya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4.5

Gecelik fiyat:
900 TL

Daha fazla bilgi

 

Napolit'amo Hotel Principe

Napolit’amo Hotel Principe

Napoli’nin kalbinde, şehrin muhteşem kültürel mekanlarının çoğuna yürüme mesafesinde yer alan Hotel Principe, uygun fiyatlı lüksün bir parçasını sunan küçük bir oteldir.

Otel, 16. yüzyıldan kalma tarihi bir binada yer almakta olup, Napoli’nin güzel bir şekilde dekore edilmiş sanat eseri metro istasyonu Toledo Metrosu’nun yakınındaki yayalaştırılmış bölgede bulunmaktadır. Ayrıca, canlı bir gece hayatı ve çok sayıda harika yemek mekanı sunan şehrin İspanyol Mahallesi’nde yer almaktadır.

Napolit’amo Hotel Principe’nin içi mermer zeminler, antika mobilyalar ve zarif iç mekanlarla görkemlidir. Otel, süslü tavanları ve altın varaklı aynaları ile çarpıcı bir etkinlik salonuna sahiptir ve konuklarına her gün lezzetli bir kontinental kahvaltı sunmaktadır.

Otelin konuk odaları yüksek tavanları, mermer zeminleri ve çağdaş mobilyalarıyla ferahtır. Tavandan tabana pencereler odaların aydınlık ve havadar olmasını sağlar ve kentin muhteşem manzarasını gözler önüne serer.

Personel konuklara yardımcı olmaktan mutluluk duyar ve şehir turlarının planlanmasına yardımcı olabilir veya yemek için yerel yerler önerebilir.

Via Toledo üzerindeki kıskanılacak konumuyla Napolit’amo Hotel Principe, Napoli’nin tarihi sokaklarını keşfetmek ve bölgenin hareketli gece hayatının tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir üstür.

Otel detayları

Adres:
Via Toledo 148, Plebiscito, 80132 Napoli, İtalya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4.2

Gecelik fiyat:
1000 TL

Daha fazla bilgi

 

Hotel Piazza Bellini Naples

Hotel Piazza Bellini

Fantastik Hotel Piazza Bellini, Santa Maria Assunta Katedrali gibi güzel antik kiliseleriyle bilinen şehrin tarihi Centro Storico bölgesinde yer almaktadır. Bölge, şehrin muhteşem kültürel cazibe merkezleri ve saraylar kadar görkemli görünen barok binaları tarafından çekilen turistlerle hareketli ve canlıdır.

Şehirden uzaklaşmak için mükemmel bir yer olan Hotel Piazza Bellini’nin girişinde konukları Rönesans heykelleri ve açık hava oturma odası bulunan güzel bir avlu karşılamaktadır.

Otel, 16. yüzyıldan kalma bir sarayın içinde yer almakla birlikte, tarihiyle çelişen ilginç ve çağdaş bir tasarıma sahiptir. Ortak alanlar pelüş kanepeler ve parlak renkli duvarlarla eklektik bir görünüme sahipken, konuk odaları geniş ve sakindir.

Konuk odaları konforludur ve konukların yeniden şarj olmalarını sağlamak için iyi tasarlanmıştır. Özel balkonlara açılan tavandan tabana geniş pencerelere sahip odalarda geniş yataklar yer almaktadır.

Konuklar çiftler için mükemmel olan standart boyutlu odalar, aileler için ideal olan dubleks odalar arasından seçim yapabilir veya daha büyük teraslı odalarda özel bir çatı terasının mahremiyetinin tadını çıkarabilirler.

Her gün açık avluda veya konukların ortak kara tahta duvara olumlu notlar yazmaya teşvik edildiği kahvaltı salonunda lezzetli bir kahvaltı servis edilmektedir. Hotel Piazza Bellini, şehrin kalbinde samimi bir konaklama arayan aileler ve çiftler için mükemmel bir yerdir.

Otel detayları

Adres:
Via S.M. Di Costantinopoli 101, 80134 Napoli, İtalya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4,4

Gecelik fiyat:
1200 TL

Daha fazla bilgi

 

Napoli’deki bütçe dostu otel önerilerimiz hakkında

Biz seyahat araştırmaları konusunda uzmanlaşmış bir şirketiz. Uzman ekibimiz, sizin adınıza kapsamlı internet tabanlı araştırmalar yaparak Napoli’deki en uygun fiyatlı otelleri belirlemenize yardımcı olmaya kendini adamıştır. Ayrıca, bu tesislerin bazılarını bizzat deneyimledik.

Sonuç olarak, önerilerimiz yalnızca bizim bakış açımıza değil, tıpkı sizin gibi geçmiş gezginlerin binlerce deneyimine dayanmaktadır. Amacımız, bu şehirdeki en uygun fiyatlı ve en iyi otel seçeneklerini aramanızı kolaylaştırmaktır.

Yalnızca toplam konuk değerlendirme puanı 5 üzerinden en fazla 4,0 olan konaklama tesislerine yer verdiğimizi vurgulamak önemlidir.

Çeşitli çevrimiçi rezervasyon platformlarının yanı sıra diğer tarafsız inceleme web sitelerinden gelen yorumları, burada listelenen her otelin 1200 TL veya altında gecelik ücrete sahip olması durumunda kapsamlı bir derecelendirmede topluyoruz.

Bu nedenle, yukarıda yer alan tüm otellerin Napoli’deki konaklamanız sırasında mükemmel ancak ekonomik konaklama seçenekleri sunduğundan emin olabilirsiniz.

 

En düşük fiyat garantisi

Booking.com ve Hotels.com ile ortaklık yapıyoruz. Her iki rezervasyon sitesi de en düşük fiyat garantisi sunar, bu nedenle yukarıdaki oteller için her zaman en iyi teklifi alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Başka bir yerde daha iyi bir fiyat gördüyseniz, rezervasyon web sitesiyle iletişime geçmeniz gerekir; aradaki farkı size hemen iade edeceklerdir. Check-in işleminden bir gün öncesine kadar fiyat eşleştirmesi yapabilirsiniz.

Ayrıca otel rezervasyonlarında nasıl tasarruf edebileceğinizle ilgili rehberimizi de okumanızı tavsiye ederiz. Ne zaman otel rezervasyonu yapmanız gerektiği, hangi araçları kullanabileceğiniz ve tercih ettiğiniz oteli uygun fiyata bulmak için yapabileceğiniz diğer şeyler hakkında ipuçlarının bir listesidir.

 

Napoli’deki en iyi 3 ekonomik otel

Bu uygun fiyatlı seyahat rehberini özetleyelim. Binlerce konuk değerlendirmesine göre Napoli’deki en iyi ekonomik oteller bunlar:

 

Daha fazla Napoli önerisi

Napoli hakkındaki diğer yazılarımızı okuyarak şehri daha da yakından tanıyın:

Napoli bölgesinde nerede kalınır

Napoli’deki butik oteller

Napoli’deki lüks oteller

Napoli’deki hosteller