Dominican Republic cheap hotels

Dominik Cumhuriyeti’ndeki En İyi 3 Ucuz Otel

Karayipler’in kalbinde yer alan Dominik Cumhuriyeti, el değmemiş plajlardan yemyeşil dağlara zahmetsizce uzanan çarpıcı manzaralara sahiptir. Bu güzel bölge, zengin kültürel kasabaları ve keşfedilecek yemyeşil tropik ormanları ile hem rahatlama hem de macera arayan düşük bütçeli gezginler için ideal bir yerdir.

Lüks tatil köyleri için bir cennet olarak bilinmesine rağmen ada, kalite veya cazibeden ödün vermeyen sayısız bütçe dostu konaklama imkanı sunmaktadır. Burada gezginler, adanın güzelliğini keşfederken konforlu ve otantik bir deneyim sunan samimi konuk evleri ve rahat butik oteller bulabilirler.

Kalabalık tatil bölgelerinden uzakta, Santo Cerra ve Las Terrenas gibi kasabalar nefes kesici dağ manzaraları ve bozulmamış plajlarla çevrili bütçe dostu seçenekler sunmaktadır.

Bu alanlar eko-turistler ve macera arayanlar için mükemmeldir; yürüyüş parkurlarına, şelalelere ve adanın doğal güzelliğine dalma fırsatlarına erişim sağlar.

Eğer adadaki yaşamın gerçek tadına varmak istiyorsanız, Dominik Cumhuriyeti’ndeki en iyi 3 ucuz oteli keşfetmek için okumaya devam edin.

 

Residencia El Balatà

El Balata Residence, Las Terrenas

Dominik Cumhuriyeti’nin kuzeydoğu ucunda yer alan El Balatà Residence, yemyeşil tropikal bitki örtüsüyle çevrili güzel ve bütçe dostu konaklama birimleri sunmaktadır.

Bu harika eko-otel, doğal plajlarıyla bilinen ve Dominik yerlileri arasında popüler olan Samaná Yarımadası’ndaki Las Terrenas’ta yer almaktadır. Dominikli-İtalyan bir çifte ait olan otel, rustik ve şık havasıyla ziyaretçilerini ağırlamaktadır.

İç bahçede yer alan lüks havuzun ortasında konukların keyifle vakit geçirebileceği bir açık hava barı ve lounge bulunmaktadır. Konuk odaları yüksek tavanları, konforlu yatakları ve en-suite banyoları ile iyi boyutlardadır.

Sürdürülebilirlik, El Balatà Residence’ın otel genelinde belirgin olan önemli bir değeridir. Dominik Cumhuriyeti’ni etkileyen 2017 kasırgalarından kurtarılan ahşap, bambu ve doğal malzemeler otel içinde kullanılmış olup havuzda klor kullanılmamakta, bunun yerine suyu arıtmak için doğal temizlik maddeleri kullanılmaktadır.

Otelde kalan konuklar sessiz lüksün tadını çıkarabilir ya da pitoresk Las Terrenas plajına veya uçurtma sörfüyle bilinen Playa Punta Popy’ye gidebilirler.

El Balatà Residence’ın personeli güler yüzlüdür ve yakındaki Samana Körfezi’nde balina izleme veya yakındaki şelalelere macera dahil olmak üzere ada çevresinde geziler düzenlemekten mutluluk duyarlar.

Otel detayları

Adres:
Calle Las Terrenas Sanchez – Cruz Punta Popy – Abra Grande, DR 32000 Las Terrenas, Dominik Cumhuriyeti.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4.3

Gecelik fiyat:
900 TL

Daha fazla bilgi

 

Hotel Santo Cerro Natural Park

Santo Cerro Natural Park Hotel

Santo Cerro Natural Park Hotel, yemyeşil tropikal ormanları ve dağlık manzaralarıyla bilinen La Vega’nın iç kesimlerindeki Santo Cerra dağında yer almaktadır.

Santo Cerro dağı, Kristof Kolomb’un Kraliçe Isabella’dan aldığı haçı yerleştirdiği yer olarak efsaneleşmiştir ve Cibao Vadisi’nin eşsiz manzarasına sahiptir.

Yakındaki Jarabacoa bölgesi, adanın çarpıcı şelalelerini arayan maceraperestler arasında popülerdir ve bol yağışı sayesinde “Sonsuz Bahar Şehri” lakabına sahiptir.

Bölge göz önüne alındığında, otelin Dominik Cumhuriyeti’nde ilginç ve alternatif bir deneyim arayan ziyaretçiler için bir eko-turizm cenneti olduğu anlaşılabilir.

Otel, yakındaki ormanları ve adanın doğal alanlarını keşfederken rahat ve sade bir konaklama arayanlar için ideal bir konumdadır. Konuklar burada, bu dağlık bölgede gizli şelalelerin bulunabileceği bölgenin güzel manzaralarını keşfederek geçirdikleri uzun bir günün ardından dinlenebilir ve gevşeyebilirler.

Otel, lüks bir açık yüzme havuzu ve geniş konuk alanları gibi modern olanaklarla şirin ve davetkârdır. Geniş ve havadar konuk odalarında mavi ve beyaz nevresimli konforlu yataklar, duvarları süsleyen benzersiz sanat eserleri ve özel en-suite banyolar bulunmaktadır.

Birlikte seyahat eden ve ranzaları paylaşmaktan mutluluk duyan büyük gruplar için uygun geniş yatakhane odaları da mevcuttur.

Otel detayları

Adres:
Calle Principal Al lado del acueducto, 41000 Santo Cerro, Dominik Cumhuriyeti.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4,4

Gecelik fiyat:
650 TL

Daha fazla bilgi

 

Hotel Enjoy

Enjoy Hotel, Las Terrenas

Las Terrenas’ta bulunan Playa Bonita bölgesinde yer alan manzaralı Enjoy Hotel, konuklarına sakin ve tropikal bir huzur vahası sunmaktadır. Otel, duvarlarla çevrili özel bir alan içerisinde yer almakta ve konuklarına samimi bir deneyim sunmaktadır.

Yedi ayrı konuk bungalovu, geniş konforlu yataklar, en-suite banyolar, klima ve küçük mutfak yemek alanları ile en üst düzeyde inziva imkanı sunmaktadır.

Her bungalovun özel bir teras alanı vardır ve tüm bungalovlar, kompleksin etrafında sakin alanlar yaratan geniş tropikal bitki örtüsü ve hamaklarla havuzun etrafında güzel bir şekilde düzenlenmiştir.

Hoş havuz alanının çevresinde konuklar bilardo masası ve rahat açık hava kanepeleri içeren ortak bir salon ve bar alanı bulabilirler. Otel ayrıca tüm konukları için mükemmel yüksek hızlı internet sunmakta ve dijital göçebeleri Enjoy Hotel’de kalmaya ve burayı tropik üsleri haline getirmeye teşvik etmektedir.

Otel, Dominik Cumhuriyeti’nin kuzeyinde Atlantik Okyanusu’nun güzel manzaralarına sahip muhteşem Punta Bonita Körfezi’ne kolay erişim mesafesinde yer almaktadır. Konuklar ayrıca yerel bölgeyi keşfetmek için otelden scooter kiralayabilirler.

Konuklar adayı keşfedebilir ve Samana Körfezi, balina gözlemciliğiyle bilinen Los Haitises Ulusal Parkı veya çarpıcı Cascade de Limon şelalesi gibi popüler alanları ziyaret edebilirler.

Otel detayları

Adres:
Avenue Mariano Vanderhorst, 32000 Las Terrenas, Dominik Cumhuriyeti.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4.5

Gecelik fiyat:
950 TL

Daha fazla bilgi

 

Dominik Cumhuriyeti’ndeki bütçe dostu otel önerilerimiz hakkında

Biz seyahat araştırmaları konusunda uzmanlaşmış bir şirketiz. Uzman ekibimiz, sizin adınıza kapsamlı internet tabanlı araştırmalar yaparak Dominik Cumhuriyeti’ndeki en uygun fiyatlı otelleri belirlemenize yardımcı olmaya kendini adamıştır. Ayrıca, bu tesislerden bazılarını bizzat deneyimlemiş bulunmaktayız.

Sonuç olarak, önerilerimiz yalnızca bizim bakış açımıza değil, tıpkı sizin gibi geçmiş gezginlerin binlerce deneyimine dayanmaktadır. Amacımız, bu ülkedeki en uygun fiyatlı ve en iyi otel seçeneklerini aramanızı kolaylaştırmaktır.

Yalnızca toplam konuk değerlendirme puanı 5 üzerinden en fazla 4,0 olan konaklama tesislerine yer verdiğimizi vurgulamak önemlidir.

Çeşitli çevrimiçi rezervasyon platformlarının yanı sıra diğer tarafsız inceleme web sitelerinden gelen yorumları, burada listelenen her otelin gecelik fiyatının 1000 TL veya altında olması durumunda kapsamlı bir derecelendirme halinde topluyoruz.

Bu nedenle, yukarıda yer alan tüm otellerin Dominik Cumhuriyeti’ndeki konaklamanız sırasında mükemmel ancak ekonomik konaklama seçenekleri sunduğundan emin olabilirsiniz.

 

En düşük fiyat garantisi

Booking.com ve Hotels.com ile ortaklık yapıyoruz. Her iki rezervasyon sitesi de en düşük fiyat garantisi sunar, bu nedenle yukarıdaki oteller için her zaman en iyi teklifi alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Başka bir yerde daha iyi bir fiyat gördüyseniz, rezervasyon web sitesiyle iletişime geçmeniz gerekir; aradaki farkı size hemen iade edeceklerdir. Check-in işleminden bir gün öncesine kadar fiyat eşleştirmesi yapabilirsiniz.

Ayrıca otel rezervasyonlarında nasıl tasarruf edebileceğinize dair rehberimizi de okumanızı tavsiye ederiz. Ne zaman otel rezervasyonu yapmanız gerektiği, hangi araçları kullanabileceğiniz ve tercih ettiğiniz oteli uygun fiyata bulmak için yapabileceğiniz diğer şeyler hakkında ipuçlarının bir listesidir.

 

Dominik Cumhuriyeti’deki en iyi 3 ekonomik otel

Bu uygun fiyatlı seyahat rehberini özetleyelim. Binlerce konuk değerlendirmesine göre Dominik Cumhuriyeti’ndeki en iyi ekonomik oteller bunlar:

 

Dominik Cumhuriyeti için daha fazla öneri

Dominik Cumhuriyeti hakkındaki diğer makalelerimizi okuyarak ülkeyi daha da yakından tanıyın:

Dominik Cumhuriyeti’nde nerede kalınır

Dominik Cumhuriyeti’deki lüks oteller

Dominik Cumhuriyeti’deki butik oteller

Dominik Cumhuriyeti’deki hosteller