Berlin luxury hotels

Berlin’deki En İyi 5 Lüks Otel

Berlin, Almanya’nın hareketli başkentidir ve yapılacak ve görülecek sayısız şeyle doludur. Dünyanın dört bir yanından insanlar bu popüler ama bir o kadar da tarihi yeri ziyaret etmeyi seviyor. Burası, karanlık geçmişinin kasvetli hatırlatıcılarından, gelişen bugününü sergileyen canlı mahallelere kadar her şeye sahiptir.

Bugün Berlin, her şeyin en ileri noktasında olmasıyla bilinen kozmopolit bir şehirdir. Ziyaretçiler Museumsinsel (Müzeler Adası), Reichstag (Parlamento Binası) ve etkileyici TV Kulesi gibi yerleri keşfedebilir. Sokaklarında lezzetli restoranlar ve bira barlarının tadını çıkarabilirsiniz.

Ancak Berlin her zaman bu kadar huzurlu değildi. Gezginler, eskiden şehri ikiye bölen duvarın bulunduğu Berlin Duvarı Anıtı’nı ziyaret edebilirler.

Ayrıca Holokost kurbanlarını anmak için Katledilen Avrupa Yahudileri Anıtı da bulunmaktadır. Canlı şehir hayatı ve büyüleyici tarihin bu karışımı Berlin’i ilgi çekici bir destinasyon haline getirmektedir.

Ziyaret etmeyi planlıyorsanız işte Berlin’deki en iyi beş lüks otel.

 

Hotel de Rome Berlin

Hotel de Rome

Bu otel size biraz banka gibi göründüyse yanılıyorsunuz. Hotel de Rome, Dresdner Bank’ın eski genel merkezinde yer almaktadır. Mücevher kasası şu anda bir yüzme havuzu, vezne salonu şimdi büyük balo salonu ve müdürün ofisi şimdi bir süit.

Odalar, uyumlu bir renk paleti ve ne sıkıcı ne de coşkulu olan benzersiz ayrıntılarla zevkli tasarımlara sahiptir. Otelde konaklamanız sırasında sizi şımartacak pek çok olanak bulunmaktadır.

Eski banka kasaları artık masaj uygulamaları, hamam ve sauna sunan rahatlatıcı kaplıcalar haline gelmiştir. Ayrıca mükemmel bir restoran ve bar yelpazesi de bulunmaktadır.

Bu otelin öne çıkan özellikleri arasında kaliteli hizmeti, konforlu odaları ve ilgi çekici ortamı yer almaktadır.

CNN incelemesi:

“Berlin’in büyük kraliyet bulvarı Unter den Linden’in hemen dışında yer alan görkemli Hotel de Rome, ziyarete gelen diplomatlar ve politikacılar arasında popülerdir. Beklenmedik bir geçmişi var: Demokratik Alman Cumhuriyeti’nin merkez bankası olarak, muhtemelen bugünkünden çok daha fazla gizli anlaşmaya ev sahipliği yapmış.”

Otel detayları

Adres:
Behrenstraße 37, 10117 Berlin, Almanya.

Misafir değerlendirmesi:
4.6 üzerinden 5

Gecelik fiyat
5100 TL

Daha fazla bilgi

 

Adlon Kempinski

Hotel Adlon Kempinski Berlin

Berlin’de daha iyi bir konuma sahip bir otel bulmakta zorlanırsınız. Adlon Kempinski, Brandenburg Kapısı’nın karşısında, Reichstag ve Potsdamer Platz’a ise bir taş atımı uzaklıkta yer almaktadır. Berlin’in kültür merkezindeki her yere dakikalar içinde ulaşabilirsiniz.

Otelin içi de en az mükemmel konumu kadar etkileyicidir. Lobiye girdiğinizde avizeler, masif mermer merdivenler ve cam bir kubbe ile karşılaşacaksınız. Bu otelin odaları zarif ve sofistikedir ve olağanüstü Berlin manzaralarına sahiptir.

Şımartılmak isteyenler 9.000 metrekarelik spa tesislerinde hayal kırıklığına uğramayacaklardır. Akşam yemeğinde, iki Michelin yıldızına sahip Lorenz Adlon Esszimmer restoranda yemek yiyebilirsiniz.

Konuklar otelin şıklığını, konumunu ve lezzetli yemeklerini çok seviyor.

Otel detayları

Adres:
Unter den Linden 77, Mitte, 10117 Berlin, Almanya.

Misafir değerlendirmesi:
4.7 üzerinden 5

Gecelik fiyat:
4100 TL

Daha fazla bilgi

 

Ritz-Carlton Berlin

Ritz Carlton Berlin

Ritz Carlton dünyanın en lüks otellerinden bazılarına sahiptir ve Ritz-Carlton Berlin de bir istisna değildir. Son yıllarda Berlin bir hipster cenneti haline gelmiştir. Bu konaklama yeri, denenmiş ve gerçek bir klasik konuk deneyimi sunarak avangart butik oteller denizinde öne çıkmaktadır.

Potsdamer Platz’daki bir gökdelenin içinde yer almaktadır. Binaya girdiğinizde, eski dünyanın cazibesini yansıtan zarif avizeler ve mermer sütunlarla dolu bir lobi bulacaksınız.

Otelin odaları biraz daha modern ve abartısızdır, ancak daha az zarif değildir. Sağlıklı yaşam merkezi spa uygulamaları, sauna ve fitness merkezi ile iyi bir donanıma sahiptir. Ritz’deki yemek seçenekleri birinci sınıf ve lezzetlidir.

Ziyaretçiler güzel tesislerin, üstün hizmetin ve yemek mekanlarının tadını çıkarmıştır.

Otel detayları

Adres:
Potsdamer Platz 3, Mitte, 10785 Berlin, Almanya.

Misafir değerlendirmesi:
4.6 üzerinden 5

Gecelik fiyat
3600 TL

Daha fazla bilgi

 

Hotel Orania

Hotel Orania.Berlin

Hotel Oriana.Berlin, görünüşte çelişkili unsurları bir araya getiren şaşırtıcı bir oteldir. Popüler Kreuzberg semtindeki konumu, şık bir butik otel olduğunu düşünmenize neden olabilir. Kuşkusuz şık olsa da, klasik cephesinin ardında göründüğünden daha fazla zarafet var.

Bu otel, bohem bir estetiği etkileyici bir şekilde lüks bir şeye dönüştürmeyi başarıyor. Şeytan burada ayrıntıda gizlidir. Odalarda el yapımı şilteler ve Patricia Urquiola ve Antonio Citterio imzalı modern mobilyalar bulunuyor.

Alt katta şık barlar ve benzersiz etkinlik alanları var. Herhangi bir gecede müzik serisi sırasında bazı seçkin sanatçıları yakalamanız muhtemeldir.

Hotel Oriana.Berlin’in en iyi yönleri lüks detayları, rahat odaları ve müzik performanslarıdır.

Otel detayları

Adres
Oranienplatz 17, Friedrichshain-Kreuzberg, 10999 Berlin, Almanya.

Misafir değerlendirmesi:
4.6 üzerinden 5

Gecelik fiyat
2250 TL

Daha fazla bilgi

 

Schlosshotel im Grunewald Berlin

Patrick Hellmann Schlosshotel

Daha otele girmeden türünün tek örneği bir deneyim yaşayacağınızı anlayacaksınız. Patrick Hellman Schlosshotel‘in binası, ağaçlarla çevrili güzel caddesinde onu çevreleyen birçok konakla uyum içindedir.

İçeride, buranın neden görülmesi gereken bir yer olduğunu göreceksiniz. Dekoratörler ultra-çağdaş unsurları klasik zarif detaylarla başarılı bir şekilde harmanlamış. Geometrik baskılar ve modern mobilyaların yanı sıra cam avizeler ve Prusya portreleri de yer alıyor.

Odalarda Art Deco dokunuşlar ve Kükreyen Yirmiler’e selamlar vardır. Otel bünyesinde konukların kullanabileceği rahatlatıcı bir spa, ısıtmalı bir havuz ve iyi donanımlı bir fitness merkezi bulunmaktadır. Alt katta, otelin mükemmel bakımlı bahçelerine bakan, sağlık bilincine sahip bir restoran bulunmaktadır.

Gezginler Patrick Hellmann Schlosshotel’in zarif tasarımı, üstün hizmeti ve güzel arazisi hakkında övgüler yağdırdı.

Forbes incelemesi:

“Berlin’in sakin Grunewald semtinin ağaçlarla çevrili sokaklarında dolaşırken Patrick Hellmann Schlosshotel’i kolayca gözden kaçırabilirsiniz. Barok tarzı kapıların ardına gizlenmiş olan otel, çevresindeki görkemli evlerle uyum içindedir.”

Otel detayları

Adres:
Brahmsstraße 10, 14193 Berlin, Almanya.

Misafir değerlendirmesi:
4.5 üzerinden 5

Gecelik fiyat:
3400 TL

Daha fazla bilgi

 

Berlin’deki lüks otel önerilerimiz hakkında

Biz bir seyahat araştırma şirketiyiz. Ekibimiz sizin için internette araştırma yaparak Berlin’deki en iyi lüks otelleri keşfetmenize yardımcı oluyor. Bu yerlerden bazılarını biz de ziyaret ettik.

Bu nedenle, bu sadece bizim fikrimiz değil, sizden önce orada bulunan birçok gezginin görüşüdür. Şehirdeki en lüks ve seçkin 5 yıldızlı otelleri öğrenmenizi kolaylaştırıyoruz.

Lütfen yalnızca 5 üzerinden en az 4,0 konuk değerlendirme puanına sahip otelleri listelediğimizi unutmayın. Tüm değerlendirmeleri farklı rezervasyon sitelerinden ve diğer tarafsız değerlendirme web sitelerinden topluyoruz.

Bu nedenle, yukarıda listelenen tüm otellerin Berlin’de size harika bir konaklama sunduğundan emin olabilirsiniz.

 

En iyi fiyat garantisi

Berlin’deki konaklamanız için en iyi fiyatı sunmak üzere Booking.com ve Hotels.com ile ortaklık kurduk! Her iki site de fiyat eşleştirme hizmeti sunduğundan, Berlin’de lüks bir otel için mümkün olan en ucuz fiyatları aldığınızdan emin olabilirsiniz.

Check-in işleminden en az 24 saat önce başka bir sitede daha düşük bir fiyat bulursanız, aradaki farkın iadesini talep etmek için onlarla iletişime geçin!

 

Berlin’deki en iyi 5 lüks otel

Bu rehberi okuduktan sonra şimdi öğrendiklerimizi özetleyelim. Berlin’deki en iyi 5 yıldızlı otelleri, binlerce misafir ve seyahat uzmanından gelen yorumlar ve ipuçları sayesinde bulduk:

 

Daha fazla Berlin önerisi

Umarız yukarıda size verdiğimiz tavsiyeleri beğenirsiniz. Eğer öyleyse, Berlin hakkındaki diğer yazılarımıza da göz atmayı unutmayın:

Berlin’de nerede kalınır

Berlin’deki ucuz oteller

Berlin’deki butik oteller

Berlin’deki hosteller