Sydney cheap hotels

Sidney Bölgesindeki En İyi 3 Ucuz Otel

Sidney, Avustralya’nın en büyük şehirlerinden biridir ve Yeni Güney Galler’in başkentidir. Şehir, liman kıyısındaki pitoresk Sidney Opera Binası ile ünlüdür. Sidney’de hem tarihçiler hem de maceraperestler için bir şeyler vardır.

Daha fazla macera istiyorsanız, dünyanın en büyük çelik kemer köprüsü olan Sidney Liman Köprüsü’ne tırmanabilir ya da 309 metre yüksekliğinde bir gökyüzü yürüyüşü ve döner restoranlara sahip bir bina olan Sydney Tower Eye’dan şehri kuş bakışı seyredebilirsiniz.

Daha dinlendirici bir şeyler istiyorsanız, güneşin tadını çıkarmak için Sydney’in güzel plajlarından birine gidebilir ya da Barangaroo Koruma Alanı’nda bisiklete binebilir veya yürüyebilirsiniz.

Aileler Taronga Hayvanat Bahçesi’nin keyfini çıkarabilir veya Hyde Park’ta piknik yapabilir. Tarih veya sanatla ilgileniyorsanız, Aziz Mary Katedrali’ne veya Yeni Güney Galler Sanat Galerisi’ne göz atın.

Sadece bir günlüğüne dolaşmak istiyorsanız, Çin Mahallesi’ndeki Yum Cha’yı keşfedin, George Caddesi’nde dolaşın, Kraliyet Botanik Bahçesi’nde gezinin veya Darling Limanı’nda bir gün geçirin.

Sydney’de gerçekten herkes için bir şeyler vardır ve Avustralya pahalı olmasıyla bilinse de, gece başınızı koyduğunuz yer öyle olmak zorunda değildir. Burada, herkesin bütçesi için mükemmel olan üç otelin üzerinden geçeceğiz.

 

Springfield Lodge Sydney

Springfield Lodge

Springfield Lodge, çağdaş bir dekora sahip şirin bir butik oteldir. Kings Cross bölgesinde yer alan otel, Sidney’in birçok cazibe merkezine yakındır.

Konuklar sadece kısa bir yürüyüşle Griffin Theatre Company, Yeni Güney Galler Sanat Galerisi ve Kraliyet Botanik Bahçeleri’ne ulaşabilirler. Sydney Opera Binası, Avustralya Ulusal Denizcilik Müzesi ve Lady Martins Plajı da iki milden daha kısa mesafededir.

Springfield Lodge, konuklarına sunduğu bazı harika olanaklara sahiptir. Tesis bünyesinde bir kahvehane ve restoran, ücretsiz WiFi erişimi ve herkesin keyfini çıkarabileceği bir açık teras bulunmaktadır. Resepsiyon konsiyerj hizmetleri ve hızlı check-in ve check-out hizmeti sunmaktadır.

Tüm konuk odaları güzel bir şekilde dekore edilmiş olup buzdolabı, çalışma masası ve çay-kahve yapmak için su ısıtıcısı içermektedir. Odalarda bir ila iki yetişkin konaklayabilir.

Otel, daha büyük bir gruba sahip olanlar için birbirine bağlı aile odaları sunmaktadır. Ayrıca iki yaş ve altındaki çocuklar için ücretsiz olarak talep edilebilecek bebek karyolaları da mevcuttur.

Geçmişte burada kalan konuklar Springfield Lodge’dan gerçekten keyif almışlardır. Birçok turistik yere ve harika restoranlara yakın olan konumu çok sevdiler.

Ayrıca tren istasyonuna yakın olması ve şehir merkezine sadece bir durak uzaklıkta olması da hoşlarına gitmiş. Ayrıca, personelin güler yüzlü, odaların konforlu ve tesisin güzel olduğunu söylediler.

Otel detayları

Adres:
9 Springfield Avenue, Kings Cross, Potts Point, 2011 Sydney, Avustralya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4.3

Gecelik fiyat:
1050 TL

Daha fazla bilgi

 

Baxley Bondi Sydney

The Baxley Bondi

The Baxley Bondi, modern ve aydınlık bir dekorla güzel bir şekilde dekore edilmiştir. Sidney’in Bondi bölgesinde yer alan otel, Bondi ve Tamarama Plajı’na bir milden daha kısa mesafededir.

Bondi Junction toplu taşıma istasyonu yarım milden biraz daha yakın olup sizi Sidney’in birçok cazibe merkezine ulaştırabilir. Yeni Güney Galler Sanat Galerisi, Kraliyet Botanik Bahçeleri ve Sidney Opera Binası arabayla 15 dakika içinde görülebilir.

Baxley Bondi, konuklarına pek çok olanak sunmaktadır. Tüm konuklar tesiste ortak salonun ve bahçenin keyfini çıkarabilir. Ayrıca konukların kullanabileceği bir iş merkezi ve dinlenmek için bir snack bar vardır. Tesis genelinde ücretsiz Wi-Fi erişimi ve yakındaki bir yerde ücretsiz otopark mevcuttur.

Aydınlık ve açık olan konuk odalarında çarşaflar, havlular ve su ısıtıcısı bulunmaktadır. Odalarda bir ila iki yetişkin konaklayabilir. Bu otel, üç yaşına kadar olan çocuklar için ek ücret karşılığında bebek karyolası sunmaktadır.

Geçmişte burada kalmış olan konuklar bu oteli olağanüstü olarak değerlendirmişlerdir. Çağdaş otelin bahçeli tasarımına bayıldılar. Ayrıca harika konumu, temiz ve rahat odaları ve güler yüzlü personeli de beğendiler.

Otel detayları

Adres:
44 Flood Street, Bondi, 2026 Sydney, Avustralya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4,6

Gecelik fiyat:
1050 TL

Daha fazla bilgi

 

Sydney Park Hotel

Sydney Park Hotel

Sydney Park Hotel, yenilenmiş bir binada yer alan çağdaş tarzda bir oteldir. Odalar çıplak tuğla ve modern bir dekora sahiptir.

Otel Newtown bölgesinde yer almaktadır. Otel, Enmore Tiyatrosu ve Macdonaldtown İstasyonu’na bir milden daha kısa mesafededir. Konuklar kısa bir sürüş mesafesinde Avustralya Ulusal Denizcilik Müzesi, Yeni Güney Galler Sanat Galerisi veya Sidney Opera Binası’na gidebilirler.

Otel konuklarına ücretsiz Wi-Fi, oda servisi ve tesis bünyesinde bir bar ve restoran sunmaktadır. Tüm konukların yararlanabileceği ortak bir mutfak da vardır.

Konuk odalarında en fazla iki yetişkin konaklayabilir. Biraz daha büyük gruplar için ek ücret karşılığında ilave yatak talep edebilirsiniz. Tüm odalarda TV ve gardırop bulunmaktadır. Otelde kadın ve erkek olarak ayrılmış ortak banyolar bulunmaktadır.

Geçmiş konuklar Sydney Park hotel’deki konaklamalarından memnun kalmış. Paranın karşılığını fazlasıyla verdiğini ve otelin çevresinde görülecek çok şey olan iyi bir konumda olduğunu düşünüyorlar.

Konforlu odaların, harika dekorun ve iyi olanakların tadını çıkardılar. Birçoğu personelin mükemmel ve misafirperver olduğunu söylüyor.

Otel detayları

Adres:
631 King St, Newtown, 2042 Sydney, Avustralya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4.5

Gecelik fiyat:
1000 TL

Daha fazla bilgi

 

Sidney’deki ekonomik otel önerilerimiz hakkında

Biz bir seyahat araştırma şirketiyiz. Ekibimiz sizin için internette araştırma yaparak Sidney’deki en iyi ucuz otelleri keşfetmenize yardımcı olur. Bu yerlerden bazılarını biz de ziyaret ettik.

Dolayısıyla, bu sadece bizim görüşümüz değil, sizden önce oraya gitmiş binlerce gezginin görüşüdür. Şehirdeki en iyi ekonomik oteller hakkında bilgi edinmenizi kolaylaştırıyoruz.

Lütfen yalnızca 5 üzerinden en az 4,0 konuk değerlendirme puanına sahip otelleri listelediğimizi unutmayın. Tüm değerlendirmeleri farklı rezervasyon sitelerinden ve diğer tarafsız değerlendirme web sitelerinden topluyoruz.

Burada listelenen herhangi bir otelin gecelik fiyatı 100 $ veya altında olmalıdır. Bu nedenle, yukarıda listelenen tüm otellerin size Sidney şehrinde harika ve uygun fiyatlı bir konaklama sunacağından emin olabilirsiniz.

 

En düşük fiyat garantisi

Booking.com ve Hotels.com ile ortaklık yapıyoruz. Her iki rezervasyon sitesi de en düşük fiyat garantisi sunar, bu nedenle yukarıdaki oteller için her zaman en iyi teklifi alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Başka bir yerde daha iyi bir fiyat gördüyseniz, tek yapmanız gereken rezervasyon web sitesiyle iletişime geçmektir; aradaki farkı size hemen iade edeceklerdir. Check-in işleminden bir gün öncesine kadar fiyat eşleştirmesi yapabilirsiniz.

Ayrıca otel rezervasyonlarında nasıl tasarruf edebileceğinizle ilgili rehberimizi de okumanızı tavsiye ederiz. Ne zaman otel rezervasyonu yapmanız gerektiği, hangi araçları kullanabileceğiniz ve tercih ettiğiniz oteli uygun fiyata bulmak için yapabileceğiniz diğer şeyler hakkında ipuçlarının bir listesidir.

 

Sidney’deki en iyi 3 ekonomik otel

Bu uygun fiyatlı seyahat rehberini özetleyelim. Binlerce konuk değerlendirmesine dayanarak, bunlar Sidney’deki en iyi ekonomik otellerdir:

 

Daha fazla Sidney önerisi

Sidney hakkındaki diğer yazılarımızı okuyarak şehri daha da yakından tanıyın:

Sidney’de nerede kalınır

Sidney’deki butik oteller

Sidney’deki lüks oteller

Sidney’deki hosteller