Hamburg luxury hotels

Hamburg Bölgesindeki En İyi 5 Lüks Otel

Almanya’nın Hamburg kenti, bölgeyi boydan boya kat eden geniş kanalları nedeniyle ülkenin en önemli liman kentlerinden biridir. Alster Gölü’nden Speicherstadt’a ve Hamburger Kunsthalle’ye kadar Hamburg’da her zaman heyecan verici ve güzel bir şeyle karşılaşabilirsiniz.

Hamburg’daki çeşitli müze ve galerileri keşfetmek için de tam bir hafta sonunu rahatlıkla geçirebilirsiniz. Sıcaklıkların ideal olduğu ve şehrin en canlı olduğu ilkbaharın sonundan sonbaharın başına kadar Hamburg’a seyahat ederken yanlış yapamazsınız.

Hamburg’da nerede kalınacağı konusunda sonsuz seçenek vardır, ancak böylesine ikonik bir şehirde zamanınızı geçirmek için lüks tarzda bir otelden daha iyi bir yol yoktur.

Hamburg’da bulunan ve buradaki ziyaretinizin olabildiğince üst düzey ve lüks olmasını sağlayacak en iyi beş lüks oteli içeren bir liste oluşturduk.

 

Vier Jahreszeiten Hamburg

Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten

Hamburg’un İç Alster Gölü kıyısında yer alan Vier Jahreszeiten Hotel, muhteşem otel spasıyla şehirde muhteşem bir tatil için mükemmel bir sığınak sunmaktadır.

Otel, iki Michelin yıldızlı restoran Haerlin, Jahreszeiten Grill ve şehrin bir numaralı mekanı NIKKEI NINE gibi dokuz restoran ve bara ev sahipliği yapmaktadır.

Gösterişli Hotel Vier Jahreszeiten, Avrupa lüks deneyiminin özüdür. Inner Alster yakınlarındaki bu sofistike otel, 1897 yılında kapılarını açtığından bu yana dünyanın dört bir yanından gelen konuklarını karizmatik bir zenginlik ve değişmeyen bir sofistike anlayışla ağırlamaktadır.

Hansa kentinin kalbinde yer alan konumu, birkaç kültürel ve mimari harikanın yanı sıra çok sayıda alışveriş deneyimine ve Hamburg Messe ve Kongre Merkezi’ne mükemmel bir şekilde yakındır.

Birinci sınıf konumu sayesinde Mönckebergstraße ve Neuer Wall gibi alışveriş bölgeleri, ünlü Reeperbahn ve Hamburg Limanı gibi Hansa Şehri Hamburg’daki birçok cazibe merkezi yürüme mesafesindedir ve şehrin sunduğu her şeyi deneyimlemek isteyen herkes için kalmak için mükemmel bir yerdir.

Fodors incelemesi:

“Bazıları Binnenalster’in kenarındaki bu 19. yüzyıldan kalma güzel şehir evinin Almanya’daki en iyi otel olduğunu iddia ediyor. Antikalar genel odaları dolduruyor ve şık yatak odalarını vurguluyor.”

Otel detayları

Adres:
Neuer Jungfernstieg 9 14, 20354 Hamburg, Almanya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4.7

Gecelik fiyat:
4100 TL

Daha fazla bilgi

 

The Fontenay

The Fontenay Hamburg

Birçok ‘Almanya’nın en iyi otelleri’ listesinde kalıcı bir yere sahip olan The Fontenay, göl kenarı lüksünün en iyisini sunmaktadır. Açık fikirli, kozmopolit ve son derece misafirperver anlayışıyla modern Hamburg’un parlak bir yansımasıdır.

Hansa kentine bir övgü niteliğindeki bu muhteşem otel, Hamburg’u keşfetmeye ve yeniden keşfetmeye gelen tüm ulusal ve uluslararası konukları için özel olarak tasarlanmıştır.

Otelin yerel mimarı ‘zamansız modern, modern klasik’ konseptini öngörmüş ve büyüleyici, heykelsi mimarisi gölün ve çevredeki park alanının akışkan hatlarını yansıtarak doğa ve kentin mükemmel birleşimini yaratmıştır.

Gün ışığı alan 131 oda ve süitin tamamında kakma döşeme, gömme dolaplar ve balkonlar bulunmaktadır. Ayrıca birçoğu göl manzaralıdır. Otelde bir spa ve tesis bünyesinde iki yemek seçeneğinin yanı sıra her bir ziyaretçiye özel olarak hazırlanmış kusursuz bir hizmet sunulmaktadır.

Otel detayları

Adres:
10 Fontenay, Rothenbaum, 20354 Hamburg, Almanya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4.7

Gecelik fiyat:
4400 TL

Daha fazla bilgi

 

Westin Hotel Hamburg

The Westin Hamburg

Almanya’nın en ünlü liman kentinde tam bir kent panoraması deneyimi yaşamak isteyen gezginler The Westin Hamburg‘da rezervasyon yaptırabilirler.

Her biri özel tasarıma sahip ferah ve taze odalar, Elbe Limanı’nın ve muhteşem şehrin her şeyi kapsayan manzaralarını sunmaktadır. Westin’in bu konumu, şehrin sağlıklı yaşam ve maneviyata odaklanan en yenilikçi otellerinden biridir.

Westin Hamburg, konuklarının sağlık ve refahını desteklemek için en üst düzey fitness stüdyosu, kapalı havuz ve geniş, güzel Altona balkonunda sabah yogası ve esneme hareketleri dahil olmak üzere bir dizi olanak sunmaktadır.

Hansa bölgesinin unutulmaz mutfağının ve şahane içeceklerinin tadını çıkarın. Otelin manzaralı limanı üzerinde yer alan barı toplantılar, gündelik içecekler, bir gösteri öncesi veya akşam yemeğinden sonra bir araya gelmek için mükemmel bir yerdir.

New York Times eleştirisi:

“2016 yılında açılan Westin Hamburg, Elbphilharmonie’nin 19 katında yer almakta ve cephe boyunca dalgalanan tavandan tabana cam baloncuk pencerelerden Hafencity ve Elbe’nin nefes kesici manzaralarını sunmaktadır. Dekor, abajurlardan duvar kağıdına kadar binanın dalgalı tasarımını incelikle yansıtıyor.”

Otel detayları

Adres:
Platz der Deutschen Einheit 2, 20457 Hamburg, Almanya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4.3

Gecelik fiyat:
3600 TL

Daha fazla bilgi

 

Park Hyatt Hamburg

Park Hyatt Hamburg

Şehir merkezinde yer alan Park Hyatt Hamburg, denizcilik cazibesi ve Hansa zarafeti sunmaktadır. Lüks mağazalar ve butiklerle çevrili ve Elbphilharmonie’ye mükemmel bir mesafede bulunan bu beş yıldızlı otel, lüks bir inziva yeri olarak hizmet verirken aynı zamanda rahat ve ev hissi de sunmaktadır.

Levantehaus’ta yer alan otel, tarihi binanın kendine özgü ambiyansı, modern konut tarzı daireler olarak tasarlanmış 283 geniş konuk odası ve süiti ve gerçeküstü spa’sı ile ziyaretçilerine en yüksek lüks standartlarının tadını çıkarma ve rahatlama imkanı sunmaktadır.

Bu otelin konukları ayrıca en üst sınıf hizmetlerden bazılarını ve bölgesel gurme mutfağını deneyimlemeyi beklemelidir.

Günlük rutinlerini geride bırakarak Hansa kenti Hamburg’u deneyimlemek ve aynı zamanda çok sayıda lüks içinde kalmak isteyen tüm gezginler, güzel Park Hyatt’ta bir konaklama rezervasyonu yapmamakla hata etmiş olurlar.

Otel detayları

Adres
Bugenhagenstr. 8, Hamburg City Center (Old Town), 20095 Hamburg, Almanya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4.5

Gecelik fiyat:
2900 TL

Daha fazla bilgi

 

Atlantic Kempinski

Atlantic Kempinski

Beş yıldızlı Hotel Atlantic Kempinski, Hamburg’da kalınabilecek diğer yerlerden farklı bir şekilde, klasik ve çağdaşı bir araya getirerek, hareketli ve coşkulu bir metropol şehrin merkezinde Avrupa zarafeti ile üstün büyük otel tarzını karakterize etmektedir.

Alster Gölü’nün hemen kıyısında mükemmel bir konuma sahip olan Hotel Atlantic, 1909 yılında kapılarını açtığından bu yana hareketli Hamburg kentinde sakin bir sığınak işlevi görmektedir.

Otelin enerji kliniği, sağlıklı yaşam tesisleri ve klasik yemekler sunan restoranı da eklendiğinde, Hotel Atlantic Kempinski’de konaklamanın keyfini çıkarırken strese rastlamak zordur.

Özenli, kişisel olarak uyarlanmış, beş yıldızlı hizmete ve büyüleyici savurganlığa erişmek için bir sonraki seyahatinizde bu varış noktasını seçin.

Güzel Hamburg’da yukarıda belirtilen lüks otellerden herhangi biriyle yanlış gidemezsiniz ve şüphesiz buradaki seyahatinizi savurganlık, kültür ve tatmin edici deneyimlerle dolu bir seyahat olarak hatırlayacaksınız.

Lonely Planet incelemesi:

“Holzdamm’a açılan 252 odalı bu büyük otelde kendinizi lüks bir okyanus gemisinde hayal edin. Amerika’ya giden yolcular için 1909 yılında inşa edilen otel, süslü merdiven boşluklarına, geniş koridorlara ve ince denizcilik dokunuşlarına sahiptir.”

Otel detayları

Adres:
An der Alster 72-79, St. Georg, 20099 Hamburg, Almanya.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4,4

Gecelik fiyat
3600 TL

Daha fazla bilgi

 

Hamburg’daki lüks otel önerilerimiz hakkında

Biz bir seyahat araştırma şirketiyiz. Ekibimiz sizin için internette araştırma yaparak Hamburg’daki en iyi lüks otelleri keşfetmenize yardımcı oluyor. Bu yerlerden bazılarını biz de ziyaret ettik.

Bu nedenle, bu sadece bizim fikrimiz değil, sizden önce oraya gitmiş birçok gezginin fikridir. Şehrin en lüks ve seçkin 5 yıldızlı otellerini bulmanızı kolaylaştırıyoruz.

Lütfen yalnızca 5 üzerinden en az 4,0 konuk değerlendirme puanına sahip otelleri listelediğimizi unutmayın. Tüm değerlendirmeleri farklı rezervasyon sitelerinden ve diğer tarafsız değerlendirme web sitelerinden topluyoruz.

Bu nedenle, yukarıda listelenen tüm otellerin Hamburg şehrinde size harika bir konaklama sunacağından emin olabilirsiniz.

 

En iyi fiyat garantisi

Hamburg konaklamanızda en iyi fiyatı sunmak için Booking.com ve Hotels.com ile ortaklık kurduk! Her iki site de fiyat eşleştirmesi sunduğundan Hamburg içinde lüks bir otel için mümkün olan en ucuz fiyatları aldığınızdan emin olabilirsiniz.

Check-in işleminden en az 24 saat önce başka bir sitede daha düşük bir fiyat bulursanız, aradaki farkın iadesini talep etmek için onlarla iletişime geçin!

 

Hamburg’daki en iyi 5 lüks otel

Bu rehberi okuduktan sonra şimdi öğrendiklerimizi özetleyelim. Binlerce misafirden ve seyahat uzmanından gelen yorumlar ve ipuçları sayesinde Hamburg şehrindeki en iyi 5 yıldızlı otelleri bulduk:

 

Hamburg için diğer öneriler

Umarız yukarıda size verdiğimiz tavsiyeleri beğenirsiniz. Öyleyse, Hamburg hakkındaki diğer makalelerimizden bazılarına göz attığınızdan emin olun:

Hamburg bölgesinde nerede kalınır

Hamburg’deki ucuz oteller

Hamburg’deki butik oteller

Hamburg’deki hosteller